Okosotthon 7 lépésben

Okos megoldások az Ön igényeihez igazítva. Ez nem egy üres frázis, ugyanis meggyőződésem, hogy az okoseszközök csak akkor lehetnek intelligensek, ha megfelelően alkalmazzák őket. Ez esetben a megfelelő alkalmazás azt jelenti, hogy együtt megkeressük azokat a megoldásokat, amelyek az Ön igényeihez, szokásaihoz és otthonához a legjobban igazodnak.

1. Személyes konzultáció és helszíni felmérés

Átbeszéljük, az elképzeléseit. A cél az, hogy Ön minél pontosabb képet kapjon a lehetséges megoldásokról, én pedig megismerjem az elképzeléseit illetve az ingatlan sajátosságait.

2. Tervezés

 

A személyes konzultáció után elkészítem okosotthonának terveit és ez alapján írásos árajánlatot adok. Az árajánlat magában foglalja a beépítendő eszközök árát, a programozás és a telepítés költségeit, valamint fél év utókövetést.

3. Finomhangolás

Az ajánlat elfogadása után az összes olyan részletet pontosítjuk, amelyek a rendszer pontos beállításához szükségesek. Például milyen legyen a nappali hőmérséklete nappal és milyen legyen éjszaka; vagy a garázskapu mennyi idő elteltével záródjon, stb.

4. Programozás és beállítások

Az eszközök programozását és beállítását még a kiszállítás elött elvégzem, hogy ezzel a lépéssel ne az Ön idejét vegyen igénybe. Ez tipikusan néhány napot jelent.

5. Installálás

Mivel nincs szükség vésésre és vakolásra, ezért a beszerelés akár egyetlen nap alatt is megtörténhet. Természetesen ez az Ön otthona méretétől, a funkciók és az eszközök számától is függ. Hiszen ilyenkor kerül sor azokra a beállításokra, amit csak a helyszínen lehet elvégezni, mint amilyen például a redőnyök kalibrálása.

6. Tesztelés

Természetesen a beüzemelés befejezése után, a rendszert együtt teszteljük és ennek keretében bemutatom Önnek működés közben a rendszert. Ismertetem, miként tudja a mobilos applikációval, vagy a számítógépen keresztül vezérelni okosotthonát.

7. Utókövetés

Ahogy mondani szokták lakva ismerkszik meg a rendszer . Elképzelhető, hogy valamit módosítani szeretne, például a redóny inkább automatikusan ereszkedjen le vagy túl erős az éjszakai fény. Ezért, az utókövetés ideje alatt kétszer lehetősége van arra, hogy módosítást kérjen. Ez nem tartalmazza új funkciók felvitelét vagy új eszközök beépítését.

Garancia

A termékekre 24 jótállás érvényes

Terméktámogatás

Bár a rendszer kezelése egyszerű, mégis adódhat olyan eset, amelyben szakember segítségét kell kérni. Ez lehet egy új eszköz beépítése, funkcióbővítés vagy módosítás. Ezt igénybe veheti eseti megbízás, illetve  fix havidíjas szolgáltatásként. Az eseti mindig egy egyszeri megkeresést takar. Ilyenkor az adott feladat ismeretében árajánlatot adok az elvégzendő munkáról. A havidíjas szolgáltatás esetében, egy előre rögzített szolgáltatási díj fedezi az esetlegesen felmerülő problémák megoldását, a beállítások módosítását, új funkciók beállítását vagy új eszközök beépítést. Ez esetben – a rögzített szolgáltatási díjon felül - csak az esetlegesen újonnan beépítendő eszközök ára jelenthet költséget.

Amennyiben okosotthont szeretne vagy bármilyen kérdése van az otthoni intelligens megoldásokkal kapcsolatban, örömmel válaszolok!