Emlékszem a pillanatra, amikor hosszas könyörgésem meghallgatásra talált és a szüleimtól megkaptam az első számítógépem. Hosszú órákat töltöttem játékkal, de nemcsak a klaviatúra püffölése érdekelt, hanem bele akartam látni a működésébe is . Ezért többször szét-, és összeszereltem. Ennek a szüleim persze már kevésbé örültek. Azonban a kíváncsiság nem hagyott nyugodni, a mai napig az érdekel, hogy mi miért működik éppen úgy, ahogy; hogyan épül fel egy rendszer és az egyik elem működése, hogyan hat egy másik viselkedésére. Remek dolog.

Ahogy teltek az évek, sok minden változott, de az informatika iránti érdeklődés velem maradt. Így történhetett meg az is, hogy miután a családommal egy kertes házba költöztünk, a korszerű fűtési rendszer kialakításából, egy sokkal összetettebb projekt kerekedett. Ahogy egyre mélyebbre ástam magam a témába, rájöttem, hogy ez is sokrétűbb dolog, mint sejtettem. Már tudtam, hogy ez több lesz, mint csak a fűtés. Így találtam rá az otthon automatizálásra. Rögtön fejest is ugrottam, és megterveztem az első okosotthonomat. Rá kellett jönnöm, hogy ez az a terület, ahol valóban igaz: minden hat mindenre. Ezután jött még sok tanulás, szakmai könyvek és szakmai napok, hogy mára már mások otthonát is nyugodt szívvel és örömmel megtervezhessem.

Mint ahogy nincs két egyforma család, két egyforma otthon sem étezik. Mivel mindenkinek mást jelent és mindenkinek más igényei vannak. Épp ezért érdekes ez számomra, mert mindig valami egyedit, személyre szabottat kell alkotni,( hogy az otthon egyet jelenthessen a kényelemmel és biztonsággal.)